sc_logo.png

 

Hem Produkter Köpvillkor Om Företaget Kontakt Länkar Prislista GDPR

Allmänna Medel Nelfab-Serien Sensivum-Serien Vital-Serien Hyper-Bio-Mineral Vitaminer Litteratur och DVD Planscher Medicinsk utrustning

PRODUKTER

Vårt sortiment av kosttilskott upptar produkter som är nya och väl testade, några är gamla och ”väl beprövade”. Många finns under menyknappen "Allmänna medel" till vänster.

Minovit-Serien innehåller flest antal produkter och innehåller en formula med vitaminer, mineraler och örter i väl avvägd balans för effektiva resultat. Tabletterna är på 500 mg, med 200 tabl i varje burk. Kan ​förskrivas med 2 eller 3 burkar samtidigt, eller kombineras med andra medel, med samtidigt intag. Det underlättar för patienten och ger en effekt utöver det vanliga och i allmänhet en mildare reaktion.

 

Sensivum-Serien är avsedd för organismer med överkänslighet för  vissa ämnen, tex näring, kemikalier, växter. En sensibilisering/komplement till övrig behandling.

 

Vital-Serien  är tabletter om 500 mg, med 200 tabl i varje burk. Titta över denna intressanta serie och gör Dina ”fynd”, som komplement till Minovit-Serien.

 

Hyper-Bio-Mineraler, vitaminer och utvärtes preparat är väl kända och använda produkter för Din praktik. Den nya Bioplasma innehåller samtliga HBM-medel – en utmärkt energigivare.

 

Se under menyknapparna till vänster för mer information om specifika produkter.

 

 

Copyright | Hemsida med Sitoo